Collega worden

TupFun is van start gegaan.....
Wij zoeken nieuwe collega's!!!

collega2

Sinds september 2012 ben ik manager geworden bij Tupperware.

We hebben onze eerste unit vergadering bij mij thuis al gehad. Speciaal voor mijn nieuwe team heb ik passende lekkernijen gemaakt. We hadden het reuze gezellig en ondertussen hebben we elkaar klaargestoomd voor de goede doel weken. Dat nieuwe team bestaat uit pas begonnen demonstratrices. Wil je er ook bij horen? WELKOM! WELKOM!

Gewoon even proberen, ik dacht ook ooit dat het niets voor mij was, maar doe dit werk nu al sinds 1997.

Wie weet word je mijn collega wel, want wij zijn dringend op zoek naar nieuwe collega's in de regio Rotterdam, Barendrecht, Ridderkerk, Alblasserdam, Papendrecht, H.I. Ambacht, Dordrecht, Papendrecht, Sliedrecht en Hardinxveld , Krimpen en Capelle aan de IJssel, maar ook in de gehele Hoeksche Waard.

Woon je in een ander streek van het land, dan mag je me ook mail, dan zorg ik wel dat je elders bij iemand aan de slag kan.

collega3Bianca

Zo werkt het.....

Zie Tupperware een beetje als thuiswerk, dus de ideale combi met je gezin of als extra bijverdienste. Maar als je wilt groei je door in alle carrière mogelijkheden die Tupperware je biedt.

Natuurlijk moet je de weg op om party's te geven en om alle bestellingen af te leveren, maar toch ligt het meeste werk thuis. Je zou het dus ook een beetje thuiswerk kunnen noemen.

 •  contacten onderhouden met je gastvrouwen.
 •  recepten uitproberen.
 •  Al je drukwerk klaarmaken, stempelen.
 •  party voorbereiden, tas inpakken met de juiste spullen.
 •  bestelorder in de PC invoeren.
 • geleverde bestellingen inpakken en klaarmaken voor de bezorging.
  En die dingen kun je allemaal doen met je kinderen om je heen. Zo heb ik al jaren gewerkt i.c.m. mijn grote gezin. Tussendoor zelfs nog 2 x zwanger geweest. Ja, het kan allemaal.


Als je nu begint dan krijgt je volledige begeleiding van mij en ga ik als volgt te werk:

 • Ik kom bij je op gesprek om alles uit te leggen , je wordt niet in het diepe gegooid.
 • Als je besluit echt te gaan starten, dan vraag ik je om een start-party te regelen. We prikken een datum, dan ga je zoveel mogelijk mensen uitnodigen. Op die party kom ik demonstreren, maar de nadruk ligt niet op de verkoop, maar op het afspraken maken . Want als je 6 afspraken hebt staan kun je gaan starten. Met minder afspraken heb je kans dat je gauw weer 'uitgetuppert ' ben, want niet op elke party maak je een nieuwe afspraak. Met 6 afspraken is de kans veel groter dat je lekker doorrolt met nieuwe afspraken. Het is slim vanaf het moment dat je besluit demonstratrice te worden om alvast afspraken te maken. Informeer je vriendinnen, buren, familie, ( oud ) collega's van je nieuwe plannen. zij willen je vast wel op gang helpen. Elke afspraak wordt bovendien beloond met een mooi kado.
 • Na je start-party kom ik je helpen om alle bestellingen in onze weborder te plaatsen en voor verdere uitleg.
 • Als de bestellingen geleverd zijn kom ik je helpen om alles op de juiste wijze af te handelen.
 • Het kost je allemaal niets; je krijgt van Tupperware een tas met een waarde van ruim 300 euro om mee te gaan werken. Zodra je 1200 euro hebt omgezet ( dan kan makkelijk met die 6 afspraken) dan is die tas je eigendom en gaan je verdiensten omhoog. Of je stopt...zó vrijblijvend is het, maar ik verzeker je; je raakt verslaafd aan deze baan; zoveel gezelligheid onderling, leuke verdiensten en alles naar eigen inzicht in te plannen.
 • Bovendien zijn er vaak acties dat je een extra welkomstkado ( waarde soms wel ruim 100 euro!) krijgt. Vraag mij naar de acties van de maand. Doen, hoor! Ze zijn te leuk om aan je neus voorbij te laten gaan.
 • Daarbij kun je via een bepaald 'stappen-systeem' nog veel meer GRATIS Tupperware verdienen, zodat je binnen no-time heel veel producten hebt om mee te gaan werken.
 • Voor nog meer parate kennis, theorie en praktijk zijn er korte opleidingen, die heel leerzaam, maar ook ontzettend leuk zijn. en je mag een paar keer met mij mee om nog meer ervaring op te doen.

  Oh...er is nog vel meer te vertellen over deze geweldige baan. Bel of mail me en ik geef je alle info die je maar wenst.

  Wil je gewoon een keer vrijblijvend info vanaf de zijlijn? Kom dan naar onze gastenavond of ochtend, die een paar keer per jaar georganiseerd worden. Kijk in het menu bij 'uitnodiging'. Of ga gezellig mee naar onze wekelijkse bijeenkomst, gasten worden altijd verwelkomt met een kadootje.

  Aarzel nu niet...probeer het gewoon eens...pak de telefoon....stuur me een mail.....DOEN!