Wie ben ik

Mijn naam is Emmi van der Hel-Steenbergen. Ik ben geboren op 11 juli 1966. Ik kom uit een schippersgezin, waardoor ik mijn jeugd op 2 schippersinternaten heb doorgebracht, in Krimpen a/d IJssel en Dordrecht. Daarna ben ik in de gezinszorg beland. In 1987 ben ik getrouwd met een man die al 5 kinderen had. Daarvan is één dochter getrouwd (met mijn broer, waardoor haar kinderen, mijn kleinkinderen , nu bloed-eigen zijn!) en ook haar broer is inmiddels getrouwd. Samen kregen we nog 7 kinderen, waarvan er ook alweer  getrouwd zijn. plexatNu is ons gezinnetje dus in betrekkelijk korte tijd heel klein geworden. Nog maar 4 kinderen thuiswonend. Maar in die tijd groeit de familie wel; we hebben nu al 13 kleinkinderen.
Druk, druk, maar ook gezellig en gelukkig heb ik zo genoeg 'proefkonijnen' voor al mijn kook- en bakprobeersels. Eerst woonde wij in Dordrecht en vanaf 1992 wonen wij in 's Gravendeel, in een mooie (geheel door mijn man verbouwde) woning met de toepasselijk naam: 'PLEXAT'.

In 1997 gaf ik thuis zelf (samen met mijn dochter) een party, die best succesvol was, ondanks dat wij midden in een verbouwing van ons huis zaten... Uit de gein zei ik tegen mijn demonstratrice (schoonzus): "Leer mij dat kunstje ook eens".
Gelijk maakte zij daar melding van bij Tupperware en werd ik dus gebeld.
Nou, dit was dus echt niet de bedoeling, mijn gezin bestond toen uit 10 personen en ik had wel wat anders te doen.
Maar ze bleven maar aandringen dat ik het toch kon proberen, na een bepaalde omzet mocht ik dan de demo-tas met inhoud houden.
Oké, dacht ik, dat doe ik dan even en stop daarna gelijk, maar...... Tupperen bleek een virus te zijn, ik ging het steeds leuker vinden en na al die jaren word ik alleen nog maar enthousiaster.
Het is niet saai. elke dag is anders, elke maand geheel nieuwe producten en recepten enz.... En ik ontmoet zulke leuke mensen!!!!

riaVia de party's heb ik Ria Geerink ontmoet, eerst voor mij totaal onbekend, nu al die jaren al mijn zeer gewaardeerde hulp.
Zij wil geen collega worden, alleen maar mij helpen. WAAR VIND JE ZO IEMAND?
Door háár kan ik meer meenemen naar de party's, meer gerechten klaarmaken en heb ik meer tijd om met mijn gasten in gesprek te gaan, want zij doet al het papierwerk op de party's en nog veel meer.
Zij heeft zich inmiddels bijna onmisbaar gemaakt. Zij is er voor zowel mijn als uw gemak. In die jaren is zij inmiddels ook al heel bekend en vertrouwd voor mijn gasten en gastvrouwen. Zonder haar zou ik echt niet zo actief zijn als nu.